Коалиция "Патриоти за Валери Сименов - НФСБ и Средна Европейска класа"- внесоха днес в ЦИК документи за участие в изборите за Европейски парламент. Водач на листатата на Коалицията е Валери Симеонов, а внесените подписи са около 5 200.

"Борим се да привлечем повече избиратели на наша страна", каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Той отказа да коментира защо НФСБ ще се яви на изборите без сегашните си коалиционни партньори - "Атака" и ВМРО.

Валери Симеонов, председател на НФСБ: - БНТ За колко места се борите в Европарламента? Ех, за колкото сабя покаже, ние се борим да привлечем повече избиратели на наша страна като смятаме, че ще намерим достатъчно българи, които да гласуват за хора, които вършат работа, а не само приказват.

Валери Симеонов каза още, че е готов да бъде евродепутат и за по- голяма достоверност посочи, че е с вратовръзка със символа на българското председателство."Коалицията ни със Средна Европейска класа е най- подготвена за Европарламента" , добави Симеонов.

Георги Манев, председател на партия "Средна Европейска класа" Целта в края на краищата е да създадем една стабилна средна класа, със стабилни доходи. Както виждате в последно време всичките хора, които протестират протестират точно за това- защото в България няма средна класа.

Според Георги Манев патриотите не са крайни националисти, а напротив- Валери Симеонов се е доказал като проевропейски политик.