НОВИНИ

Валери Симеонов: В ОП сме се събрали да вършим работа

В „Обединени патриоти“ сме се събрали да вършим работа и личните отношения трябва да остават на заден план. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

bnt avatar logo
от „Фокус“
10:15, 07.06.2019
Чете се за: 00:41 мин.
У нас
валери симеонов сме събрали вършим работа

На въпрос дали коалицията „Обединени патриоти“ се разпада, Симеонов уточни, че няма никаква промяна в отношенията. „Няма промяна от вчера и от онзи ден. Говоря си с всички и за мен тази обстановка на обвинения, на упреци, на противопоставяне не ми е приятна. И бих препоръчал на колегите да намерят нормален начин да водят своите взаимоотношения“, заяви той.

Попитан дали може да има „Обединени патриоти“ без „Атака“, Валери Симеонов обясни, че коалицията се състои от три партии. „Значи без „Атака“ не би трябвало да може“, каза още той.

Лидерът на НФСБ подчерта, че още през 2017 г. е казал, че трите партии не са се събрали да се обичат, а да вършат работа и да се изпълнява програмата, под която са се подписали.

„Така че тук личните отношения не би трябвало да доминират, не би трябвало да имат значение. Всеки представлява партия и стотици хиляди избиратели, пред които е отговорен. И би трябвало личните отношения да остават на заден план, а не както в последно време всички се фокусират в личните отношения на моите партньори, които естествено, че не са образец за подражание“, заяви Симеонов. Той обясни, че засега не се очертава провеждането на Коалиционен съвет. „Защото тогава пък аз трябва да слагам синя каска, а пък не искам да се изживявам като умиротворител“, каза още Симеонов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Горанов: Намаляването на ДДС няма да има повече плюсове за потребителите
Горанов: Намаляването на ДДС няма да има повече плюсове за потребителите
Русия допуска увеличаването на военните специалисти във Венецуела
Русия допуска увеличаването на военните специалисти във Венецуела