НОВИНИ

Варна в очакване на най-голямото музикално шоу на MTV у нас

„Ем Ти Ви представя Варна Бийч 2017". Това ще бъде най-голямо музикално събитие в България през настоящата година. В средата на лятото, Южният плаж в града ще посрещне най-горещите имена от световната поп и ди джей сцена.

bnt avatar logo
от Мартин Николов
09:25, 04.03.2017
Чете се за: 00:58 мин.
Още

15 юли, събота, е денят, в който Варна и България ще влязат в обектива на световните медии. Един ден на плажа, повече от 12 часа музика, световни изпълнители и десетки хиляди фенове от страната и чужбина. Така с няколко думи може да бъде описано музикалното събитие на 2017 година.

Робърт Куирк, президент на ROQU Media
Във Варна ще дойдат едни от най-добрите изпълнители. Няма да се ограничим само с едно голямо име, а с няколко. Което ще превърне събитието в истински плажен фестивал. Също така ще поканим за участие и най-добрите български поп артисти.

Проектът „Ем Ти Ви представя Варна Бийч 2017" ще донесе не само международна слава на Варна и България, а също така ще бъде много полезен и за местния бизнес.

Иван Портних, кмет на община Варна
Защото всички ще бъдат в крайна сметка ще бъдат бенефициенти от положителните ефекти на това събитие.

На първо място организаторите поставят безопасността на посетителите.

Робърт Куирк, президент на ROQU Media
Стандартите за подобно събитие са най-добрите в света. Екипът, който работи по продукцията е на високо ниво. Здравето и сигурността са от първостепено значение. Това ще бъде първото нещо, което ще бъде осигурено. Ще изградим събитието върху безопасността.

За плажния фестивал ще бъде направен филм, който ще бъде излъчен по света от водещи международни музикални телевизионни канали.

Робърт Куирк, президент на ROQU Media
Най-интересната част от събитието, може би и най-важната е да вдъхнови и да мотивира младите хора на България и да им даде нещо, с което да се гордеят. За това и подготвяме специални проекти, съвместно с българските студенти.

През този месец ще станат ясни световните имена, които ще стъпят на варненския плаж в средата на лятото. Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 31 март

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Подготовката за конните надбягвания в с. Маноле
Подготовката за конните надбягвания в с. Маноле
Подготовката за абитуриентските балове вече е в разгара си
Подготовката за абитуриентските балове вече е в разгара си