Певецът Васил Найденов раздаде автографи пред столичен киносалон. Поводът - най-новата му песен към филма на Иван Ничев "Можеш ли да убиваш". Историята проследява съдбите на хората от Северозапада. Филмът може да бъде видян на голям екран в над 30 български града от началото на март.

Вижте повече в репортажа на Айше Сали.

Животът може да изглежда безнадежден, но спасиш ли усета си към красивото, можеш да спасиш и себе си. Нужни са любов, приятелство и упоритост.

Васил Найденов - певец: Какво ни чака? Както се казва в песента, няма как да знаем, но по-хубаво е понякога да не знаем, защото това, което се случва на хората, е част от живота. Аз исках да има един часовник, който неумолимо да трака и неумолимо да показва, че ние не сме безсмъртни, а животът е такъв, какъвто е и трябва да го приемем.
Стефан Димитров, композитор: Като прочетох сценария изведнъж разбрах, че това е ужасно попадение за филма, защото едно към едно описва сюжета и беше много приятно.

По-различно ли е там, накъдето сме поели? А по-хубаво? С много смях и много тъга героите от филма на Иван Ничев се опитват да намерят отговора, докато се подготвят от безработни младежи във Видин да станат рейнджъри.

В крайна сметка, добре платената мисия си остава само илюзия, но служи като урок за предела техните възможности.

Специално пред БНТ: Васил Найденов за музиката и приятелите

Специално пред БНТ: Васил Найденов за музиката и приятелите

Аз работя много, не се спирам, каза легендарният Васил Найденов в предаването "Още от деня". Той си спомни и за началото на кариерата си в БНТ.