НОВИНИ

Великобритания е в очакване на кралско бебе

Разводът между Острова и ЕС вече не е тема N1, защото съвсем скоро се очаква... кралско бебе. Принц Хари и съпругата му Мегън Маркъл очакват първото си дете. А според проучвания - то е популярно още преди да се роди. Защо бъдещият наследник е считан за "глътка свеж въздух, в тези мрачни британски времена" и как се готвят да го посрещнат на Острова.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
07:00, 04.04.2019
Чете се за: 00:57 мин.
Още

Историята за обикновеното момиче, което се омъжи за принц. Холивудският сюжет, който стана реалност в Бъкингамския дворец. Принц Хари и американската актриса Мегън Маркъл бяха "обречени" на любовта на британците - той - любимец от малък, тя - талантлива, известна и със силна гражданска позиция.

А когато тези двама души очакват първия си наследник, не е чудно, че темата за новото кралско бебе е сред най-актуалните на Острова.

Робърт Джобсън, кралски биограф: Разведена американска, при това със смесен произход, която става част от британското кралско семейство. Разбира се, че детето им ще е обект на обществен интерес. За последно британците се вълнуваха толкова живо от хората в Бъкингам, когато Уилям и Кейт очакваха принц Джордж, защото в крайна сметка това е бъдещият ни крал.

Откакто през октомври от двореца Кенсингтън официално съобщиха, че Мегън и Хари очакват бебе, херцогинята на Съсекс многократно доказа, че не е типичната представителка на кралското семейство. Доскорошната актриса не спря с медийните си изяви.

И обяви, че няма да роди в лондонската болница, в която принцеса Даяна и Кейт Мидълтън.

;
Робърт Джобсън, кралски биограф: Много се спекулира около това как ще бъде възпитавано детето на Мегън и Хари, но не мисля, че ще бъде в разрез с традициите на кралското семейство. Колкото и да се стараят да бъдат в крак с времето, не могат да избягат от потеклото си.

Както винаги, кралското бебе се превръща в прекрасна възможност за бизнеса на Острова. Дрешки, аксесоари и дори люлеещи се кончета, са само част от стоките, които вече могат да бъдат открити на пазара. А очакванията са през следващите седмици, когато трябва да се роди и най-новият член на кралското семейство, Великобритания да отчете значителен скок на броя на туристи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Снимка на Корбин се използва за мишена за стрелба
Снимка на Корбин се използва за мишена за стрелба
Полярно мече получи името на футболен клуб
Полярно мече получи името на футболен клуб