НОВИНИ

Кралска сватба във Великобритания: Омъжва се братовчедката на Уилям и Хари

28-годишната принцеса Юджини, братовчедка на Уилям и Хари, и нейният годеник ще се венчаят днес. Принцесата е девета в линията за наследяване на трона. Очаква се гостите да са почти същите като на сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл. Същото е и мястото - параклисът "Сейнт Джордж" в Уиндзор.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
09:00, 12.10.2018
Чете се за: 00:36 мин.
По света

Първата чистокръвна британска принцеса от 45 години насам, която предстои да се омъжи. За последно британците са ставали свидетели на сватба на принцеса през 1973 г,, когато се венчаят принцеса Ан и Марк Филипс.

Твърди се, че младата Юджини е сред любимите внучки на баба си Елизабет II. Тя е втората дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън.

Принцесата често е ставала обект на критики за модните си избори, но експерти смятат, че ще бъде красива булка.

Хилари Александър, моден експерт: Сигурна съм, че Юджини няма да допусне моден гаф на сватбата си. През последните години доказа, че никога не е късно да добиеш вкус. Ще заложи на нещо елегантно и класическо. Вероятно ще вземе назаем някоя от диадемите на Кралицата.

Младоженецът Джак Бруксбанк оглавява създадената от актьора Джордж Клуни компания за алкохолни напитки. Холивудската звезда е сред очакваните гости, както и Роби Уилямс, сър Елтън Джон, семейство Бекъм и актьорът Еди Редмейн.

Двойката ще се венчае в уиндзорския параклис "Сейнт Джеймс", а тържеството ще бъде отбелязано с военни фанфари, шотландски гайдари и изпълнение на италианския тенор Андреа Бочели.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Близо 4000 участници се очаква да стартират в Софийския маратон
​Близо 4000 участници се очаква да стартират в Софийския маратон
Смяната на часовото време: Как се отразява на учениците?
Смяната на часовото време: Как се отразява на учениците?