НОВИНИ

Верижна катастрофа на "Цариградско шосе"

Катастрофа в час пик затрудни рано тази сутрин движението на Цариградско шосе. Млада жена се заби в спрения пред нея автомобил в средната лента за движение и така верижно са се удариха още три коли отпред.

bnt avatar logo
от БНТ
11:27, 22.02.2016 (обновена)
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Инцидентът е станал преди автобусната спирка на Окръжна болница в посока центъра, където движението сутрин е изключително интензивно заради включващите се отдясно коли от локалното платно и спиращите автобуси.

Младата шофьорка и бременна жена, пътуваща в друга автомобил, са прегледани в болница "Св. Ана", нямат сериозни наранявания.

Григори Кешевалов, участник в ПТП: Имаше корона от спрели коли пред мен, аз съответно намалих и спрях, обаче, чу се изведнъж звук на спирачки, силно, след малко дойде и ударът от задната кола.

Иван Янев, участник в ПТП: При такова задръстване, 100% неспазване на дистанция, нормално, както всеки втори шофьор.

Григори: Тука винаги на спирката и понякога, когато има много коли, се образуват колони от спрели коли, и затова трябва шофьорите да реагират бързо.

Иван: Сериозно пострадали - не. Имаше едно бременно момиче, отзад в последната кола, сега в момента я преглеждат и се надявам, че няма да има сериозни проблеми.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕК няма резервен план, ако Великобритания излезе от съюза
ЕК няма резервен план, ако Великобритания излезе от съюза
Ден на антропологията в Пловдив
Ден на антропологията в Пловдив