НОВИНИ

Веселин Марешки: Приветствам политиката на новия здравен министър

Не вярваме, че ще бъде внесен вот на недоверие към правителството. Щеше да бъде септември, после казаха декември, най-вероятно ще отиде след приключването на българското европредседателство. Това заяви в "Денят започва" лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки.

bnt avatar logo
от БНТ
07:57, 07.12.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Приветствам политиката на новия здравен министър, но от години алармирам за проблемите в обществото, каза Марешки и допълни, че Варненската университетска болница е рекордьор, като е внесла около 10 млн. лева в КТБ, които са "изгорели".

Очакваме да няма нови псевдо разследвания, от които да се твърди, че съм продавал скъпа апаратура на болници. Мафията е много голяма в този сектор, каза още Марешки.

Според него дясното политическо пространство трябва да участва в по-сериозно обединение, а от Иван Костов насам, дясното няма истински лидер. Около 400 000 българи останаха непредставени в парламента, те не приемат ГЕРБ като част от дясното политическо пространство, ние искаме да представим алтернатива на тези хора, допълни лидерът на "Воля",

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 2500 души са получили помощ от планински спасители през тази година
Над 2500 души са получили помощ от планински спасители през тази година
Весела Чернева: Решението на Тръмп е противоречиво
Весела Чернева: Решението на Тръмп е противоречиво