НОВИНИ

Веселин Марешки: С нашето представяне в парламента българският народ ще спечели

Веселин Марешки, лидерът на партия "Воля", заяви пред БНТ, че единственото, което иска да постигне, без значение дали участвайки във властта или в опозиция, е българският народ и българската държава да са проспериращи и благоденстващи, както и българският малък и среден бизнес.

bnt avatar logo
от БНТ
08:03, 27.03.2017
Чете се за: 00:47 мин.
Избори 2017

Още веднъж искам да благодаря на всички българи, които ни подкрепиха, и да кажа че с нашето представяне в парламента българският народ само ще спечели, защото има два варианта за участие - единият е в управлението, с което ние да изпълним основните точки, които са в полза на българския народ, българския бизнес и държава, а второто е ако сме в опозиция, ще бъдем този прожектор, който денонощно ще бди за това да няма злоупотреби във властта и по този начин ще върнем парите в българската държава, от там и към българските пенсионери, лекари, учители, полицаи, културата и спорта. Така че българите печелят при всяко положение от нашето участие.

Ние или ще бъдем в коалиция, която спазва някои от основните наши приоритета, а именно – картелът в горивата трябва да бъде смазан. Задължително горивата навсякъде трябва да бъдат на цените, на които ние продаваме и други конкуренти, които работят абсолютно конкурентно. Малкият и средният бизнес, подкрепата му, мълчаливо съгласие въведено, което принудихме всички да го обещаят, 300 евро на кв. м. за млади, образовани българи, с което решаваме и демографския проблем, решаваме проблема и с малолетната и неграмотната раждаемост, даваме хляб на много малки и средни фирми в цялата страна. Ние с такава програма ще влезем в коалиция, ако не влезем, тоест не са приели нашите точки, тогава оставаме в опозиция и продължаваме осветяването на грабежите и по този начин ще ги спираме.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Чуждите медии за изборните резултати в България
Чуждите медии за изборните резултати в България
Лавина помете ученици в Япония
Лавина помете ученици в Япония