НОВИНИ

Виктория Бекъм иска да проектира сватбената рокля на Пипа Мидълтън

Виктория Бекъм е предложила услугите си на Пипа Мидълтън, за да проектира сватбената ѝ рокля. Очарователната брюнетка, която е сестра на херцогинята на Кембридж Катрин, обаче предпочита да възложи задачата на неизвестен дизайнер.

bnt avatar logo
от БТА
16:09, 06.08.2016
Чете се за: 00:36 мин.
Още
виктория бекъм иска проектира сватбената рокля пипа мидълтън

42-годишната модна дизайнерка преглежда скицниците си и се е заела да направи нови скици, след като стана ясно, че Пипа се е сгодила за милиардера Джеймс Матюс миналия месец. Бившата спайска отчаяно иска да създаде смайваща булчинска рокля за сватбената й церемония следващата година. "На Виктория допада идеята за още една кралска сватба - заяви близък до нея източник, цитиран от сп. "Нау". - Пипа бе поласкана, когато Виктория й предложи услугите си на сватбата на Катрин през 2012 г., но смята да избере неизвестен дизайнер и да го превърне в звезда за една нощ."

Виктория обаче не е изгубила надежда и смята, че приятелката ѝ Ева Лонгория, чиято сватбена рокля проектира по-рано тази година, ще може да направи реклама на работата ѝ. "Виктория планира рекламна кампания, с която да очарова Пипа - допълни източникът. - Сред знаменитостите, които ще участват в кампанията, е Ева Лонгория. Виктория знае, че Пипа е голяма фенка на Холивуд. Евентуалното сприятеляване на Пипа със звезди като Кейт Бекинсейл и Скарлет Йохансон може да помогне на съпругата на Дейвид Бекъм да осъществи намеренията си."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Потропването с крак е полезно за здравето на служителите в офиса
Потропването с крак е полезно за здравето на служителите в офиса
Германска провинция се запасява с таблетки йод
Германска провинция се запасява с таблетки йод