Виктория Бекъм вероятно ще се присъедини към бившите си колежки от „Спайс гърлс“ по време на концертите на групата на стадион „Уембли“ в Лондон, съобщава „Контакт мюзик“.

© БГНЕС

Бившата певица и настоящ моден дизайнер вече отказа възможността да пее заедно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел по време на дългоочакваното им турне. Въпреки това, Виктория се е съгласила да застане на една сцена с момичетата по време на един от концертите им в британската столица през юни.

Източник, близък до г-жа Бекъм заяви, че по всяка вероятност това ще се случи по време на втория концерт на Уембли на 14 юни. Не е ясно обаче каква роля точно ще изпълнява Виктория.

Новината за появата на Виктория Бекъм дойде малко след като колежката й – Ема Бънтън заяви, че тя никога не е очаквала Пош спайс да се включи в турнето. Певицата ясно заяви, че след общата им поява по време на церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 г., Виктория била категорична, че иска да продължи напред и да се разграничи от времето, прекарано с групата.

"Спайс гърлс" планират британско турне, без участието на Виктория Бекъм

"Спайс гърлс" планират британско турне, без участието на Виктория Бекъм

Популярната дамска група "Спайс гърлс" най-вероятно ще предприемат догодина британско турне, без участието на Виктория Бекъм, съобщава Контактмюзик.