Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам. Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд. Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда. По думите му няма много спомени за случилото се.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN и водеща на предаване. Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав.

Внасят искане за задържане под стража на Северин Красимиров

Внасят искане за задържане под стража на Северин Красимиров

Очаква се днес русенската окръжна прокуратура да внесе в съда искане за задържане под стража на Северин Красимиров, заподозрян за убийството на журнал...

Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе. В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

Шестима адвокати отказаха да защитават Северин Красимиров

Шестима адвокати отказаха да защитават Северин Красимиров

Заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова ще бъде отведен днес в Русе. Там ще му бъдат повдигнати обвиненията, които вече му бях...