НОВИНИ

Илияна Йотова: С искането на оставка на Валери Симеонов имаме криза в кабинета

Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че от политическа гледна точка с искането на оставка на Валери Симеонов има криза в правителството, в управляващия екип, както и в малката, така и в голямата коалиция. Вицепрезидентът беше в Бургас на международна конференция за борбата със сексуалното насилие.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
12:09, 23.10.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

От една страна, има свалено доверие от една от партиите в председателя на парламентарната група, а от друга страна, от вчера има свалено доверие в един от лидерите на партия в управляващата коалиция и съответно кризи в управляващото мнозинство, но нека да оставим на парламента и на политическите партии да решат каква да бъде тяхната стъпка и как ще излязат от тази криза, каза още Йотова и добави:


Илияна Йотова - вицепрезидент на Република България: "Каквото и да е решението на управляващата коалиция, каквото и да е решението на премиера Борисов, според мен тази оставка вече е част като присъда на българското общество. Много трудно оттук нататък господин Валери Симеонов ще защити каквото и да било свое решение или предложение след всичко, което се случи."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обърнат ТИР блокира трафика по АМ Тракия, шофьорът е в болница
Обърнат ТИР блокира трафика по АМ "Тракия", шофьорът е в болница
Тялото на Хашоги е открито в кладенец в саудитското консулство в Истанбул
Тялото на Хашоги е открито в кладенец в саудитското консулство в Истанбул