За четвърти път бяха връчени наградите на националния детски конкурс под патронажа на вицепрезидента Маргарита Попова "Виж моя ангел". Деца от 6 до 18 години представиха своите кукли ангели, като най-добрите бяха отличени. Куклите ще участват в Благотворителен ангелски базар. Събраните средства ще се дарят за лечението на 9-годишно дете. Отличието "Ангел на благодарността" получи и журналистът от БНТ Мая Димитрова.

"Летят и пеят, добрини посяват, те грижат се за нас, не сме сами."

577 ангела на деца от цялата страна участваха в конкурса. Изработени от хартия, плат, глина, стъкло, макарони, миди. Ангели с мисията да спасят живота на дете. 9-годишният Георги от София се нуждае от операция в Германия. Тази година средствата от продажбата на куклите ще бъдат за неговото лечение.

Виктория: Казва се Мира и нейното послание е да носи мир и любов на всички хора по света.
Яна: В първия момент си мислех, че няма да стане, защото половината от нашия клас почнаха да правят ангели, а аз нямах време. На другия ден се постарах и успях да го направя.
Жени Костадинова - организатор на конкурса: Децата както винаги са креативни, със страхотно въображение. Ангелите им носят послание за мир.

Специален гост на церемонията бе Лидия Ганева, която ни представи на "Детската Евровизия". Тя получи Голямата награда "Ангелът на България". Отличието "Ангел на благодарността" бе за журналиста от БНТ Мая Димитрова.