НОВИНИ

Вижте изпълнението на Кристиан Костов на втория полуфинал на Евровизия 2017

Българският представител в Евровизия 2017 изпълни своята песен „Beautiful Mess” под номер 15. „Beautiful Mess” е написана от „Symphonics” специално за Кристиан. Основната идея при създаването й е да се покажат не само невероятните гласови възможности на младия артист, но и неговите искрени емоции.

bnt avatar logo
от БНТ
23:20, 11.05.2017
46065
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

В текста на песента "Beautiful Mess" всеки от нас може да открие част от себе си. Така е и за 17-годишния Кристиан Костов. Композицията е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои. Българската песен е посветена на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват.

Кристиан Костов, български представител на "Евровизия 2017": "Текстът е за това, че висим "на косъм", всичко покрай нас е голям хаос, голямо бедствие, от което няма къде да скриеш. Никой не знае какво ще се случи днес. Никой не знае какво ще се случи утре, единственото нещо, което ни спасява, е любовта, не само към някой човек, любовта към всичко. Трябва да вярваме в нас и в това, че има и хубаво на този свят".

Новини и повече подробности за българското участие в Евровизия 2017 следете в сайта на БНТ за Евровизия – eurovision.bg и Facebook страницата BNT Eurovision Bulgaria.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кристиан Костов класира България за финала на Евровизия 2017
Кристиан Костов класира България за финала на Евровизия 2017
Путин е пожелал успешен трети мандат на премиера Бойко Борисов
Путин е пожелал успешен трети мандат на премиера Бойко Борисов