След откриването на голямото количество кокаин през последните няколко дни край бреговете на Черно море множество колажи, хумористични коментари и вицове заляха интернет пространството.

Варна

Сред най-забавните шеги е новината, че футболната легенда Диего Марадона е взел решение да стане треньор на футболния клуб в Шабла, след като разбрал за намерения кокаин на плажа. От снимки в мрежата разбираме и че най-известният наркобос в света - покойният Пабло Ескобар, е възкръснал в Шабла! Трети показаха как изглеждат местните домашни любимци, натъкнали се на "находката".

Друга популярна шега е, че ресторантите в Шабла вече предлагат ново меню, което включва друсана цаца на цена от 55 лв и южноамерикански деликатеси, като калмари по колумбийски за 88 лв.

Край бреговете на Варна също беше намерено голямо количество от наркотика. Опасната дрога накара сърфисти да се качат на дъската, въпреки слабите пориви на вятъра и да предприемат действия по почистване на морската вода от наркотици.

МВР залови 170 килограма кокаин, изплувал край Шабла

МВР залови 170 килограма кокаин, изплувал край Шабла

МВР задържа огромно количество кокаин с високо качество при претърсвания на води в акваторията на Черно море около Шабла. Новината съобщи на заседание...