НОВИНИ

Влюбени двойки се настройват с къри за горещи страсти на Свети Валентин

Забравете шампанското и стридите - кърито е за предпочитане, ако искате да се настроите за горещи страсти на предстоящия празник Свети Валентин, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на ХелоуФреш.

bnt avatar logo
от БТА
14:43, 10.02.2018
Чете се за: 00:28 мин.
По света
влюбени двойки настройват къри горещи страсти свети валентин

Допитването показва, че за жителите на Острова традиционните блюда са първенци, когато става въпрос за храна, настройваща за интимност. Резултатите от анкетата показват, че 35 процента от британците "обожават" сочната пържола преди секс, докато 22 процента залагат на традиционното печено. За 17 процента няма нищо по-разгорещяващо от домашно приготвеното къри.

Само един на 20 души смята, че популярното романтично блюдо от стриди, придружени от шампанско, е подходящо за палав старт на празника Свети Валентин. Петнадесет процента от анкетираните дори предпочитат риба пред стридите.

Допитването показва също, че повечето дами все още вярват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Мъжете от друга страна не оценяват достатъчно високо кулинарните си умения - само една трета от тях смятат, че със собственоръчно приготвено ястие могат да си проправят пътя към спалнята.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Свалиха турски хеликоптер в Сирия, участващ в операцията Маслинова клонка
Свалиха турски хеликоптер в Сирия, участващ в операцията "Маслинова клонка"
Жълт код за снеговалежи и силен вятър в почти цялата страна в неделя
Жълт код за снеговалежи и силен вятър в почти цялата страна в неделя