НОВИНИ

ВМРО отбеляза тържествено 124-годишнината от основаването си

ВМРО отбелязя тържествено 124 години от основаването си пред Паметника на загиналите революционери от Македония, Беломорска Тракия и Одринско. В присъствието на част от ръководството на Обединените патриоти Каракачанов направи исторически преглед на заслугите на ВМРО за българското обединение.

Стоил Рошкев
от Стоил Рошкев
23:25, 23.10.2017
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Красимир Каракачанов заяви, че днес както в Македония, така и в България има десетки хиляди хора, които са прегърнали каузата за съхранението на българщината.

Красимир Каракачанов - вицепремиер и министър на отбраната: И когато днес отново ни говорят за ценности, когато днес отново ни говорят за морал, ние казваме така - има преди всичко един морал и едни ценности, това са ценностите на българската нация и на българската кауза. И без значение къде сме разделени и в кои държави, ние трябва да поддържаме тази кауза и тези ценности.

Председателят на Парламентарната група "Обединени патриоти" Волен Сидеров заяви, че днес патриотичните формации са нужни на България и Европа.

Волен Сидеров - председател на ПГ "Обединени патриоти": Те са консервативната част от политиката, която казва на либералите - не, не може така повече, не може Европа да е разграден двор, не може през България и през европейските държави да минават тълпи от незаконни пришълци от всички континенти и Европа да ги приема, настанява, те да не се интегрират и да подменят националната и цивилизационна идентичност на европейския континент.

Волен Сидеров заяви, че присъствието във властта на Обединените патриоти - НФСБ, Атака, ВМРО е гаранция, че България може да бъде самостоятелна държава, която мисли за своя народ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Оранжев код за обилни валежи в 16 области на страната
Оранжев код за обилни валежи в 16 области на страната
Кристиано Роналдо спечели отново наградата за най-добър футболист на годината
Кристиано Роналдо спечели отново наградата за най-добър футболист на годината