Физика, химия и биология на водата. И водата като носител на информация. 13-тата Световна научна конференция на тази тема събра в София научни светила от няколко континента. До 21 октомври участниците във форума ще представят резултати от изследванията си. Конференцията следи Милен Атанасов.

Поставете здравето над икономиката. И знайте, че пътят към здравето минава през водата. Тези призиви в лекцията, с която откривателят на ХИВ-вируса професор Люк Монтание откри Световната конференция за водата в София, очертаха ясен модел за справяне със съвременните болести.

Проф. Люк Монтание: Важните разисквания и при тази конференция са насочени към генетичната информация, която водата има способността да запазва. Това е голямата тайна. Моят принос е свързан с представянето на елементи от болестите и изследвания на болни хора, при които присъствието на тези форми се наблюдава в кръвта. Те се движат постоянно заедно с нея в човешкото тяло, докато не бъде намерен начин да се отървем от тях.

Начинът би моделирал водната структура като лекарство. Изследванията в много лаборатории по света се фокусират на подмолекулярно ниво.

Откривателят на ХИВ вируса Люк Монтание в специално интервю за БНТ

Откривателят на ХИВ вируса Люк Монтание в специално интервю за БНТ

Откривателят на ХИВ вируса. Ученият, предоставил безспорни доказателства за невинността на българските медици в Либия. Изследовател и почетен участник...