НОВИНИ

Водещ на „По света и у нас“ участва в благотворителна кампания за социално слаби

Благотворителната организация „Холидей Хироуз“, която подкрепя социално слаби семейства и хора с увреждания, за 5та поредна година започна предколедна дарителска кампания. Тя беше открита от водещия на „По света и у нас“ Даниел Михайлов, който подготви подаръци за семейство от столичния квартал Княжево.

Зоя Велинова
от Зоя Велинова
21:25, 16.12.2017
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Доброволци в благотворителната кампания цял ден подготвяха кашони, пълни с продукти за истинска празнична вечеря. А известни личности им помагаха и ги доставяха по домовете на нуждаещите се семейства.

Даниел Михайлов - водещ на „По света и у нас“: Първата сте, която получава пакета на „Празничните герои“ тази година с пожелание наистина за весела Коледа.
Даниел Михайлов - водещ на „По света и у нас“: Щастлив съм, че се запознах с Дани, която получава първият пакет от мен. Тя има нужда. Надявам се, че ще успеем да ѝ помогнем.

Даниела Кирилова Стаменова

дарителски сметки
в евро - BG 18 BPBI 7942 4403 4784 01
в лева - BG 36 BPBI 7942 4003 4784 01


Даниела е на 45 години, но вече 20 години се бори с тежко заболяване, в резултат на което е загубила и двата си крака. Наскоро е починал съпругът ѝ. Със сина си едва оцеляват с близо 500 лева месечен приход. Дани се нуждае спешно от нови протези.

Даниела Стаменова, кв. Княжево: С битовите проблеми горе-долу се справяме двамата. Синът ми помага, ходи на лекции, но проблемът ми е, че искам да се изправя и да ходя. Имам нужда от средства за протези. Не мога да правя нищо, даже и навън да изляза сама.

От приятели и дарения Даниела вече е събрала над 5 хил. лева, но са ѝ нужни още 3000. Надява се добри хора да ѝ помогнат и отново да се изправи на крака.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Петър Стоянович представи втората си кулинарна книга
Петър Стоянович представи втората си кулинарна книга
Крайнодесните се върнаха във властта в Австрия
Крайнодесните се върнаха във властта в Австрия