Водещият на "Оскар"-ите, американският комик Джими Кимъл обеща, че ще направи всичко възможно на тазгодишната церемония да не се получи гаф и да не бъдат объркани носителите на златната статуетка, предаде Франс прес.

© БТА

Агенцията припомня как на миналогодишните "Оскар"-и престижното отличие за най-добър филм беше погрешно връчено първоначално на "La La Land", докато истинският победител в категорията всъщност бе "Лунна светлина".

Джими Кимъл обяви, че със сигурност в своя монолог като водещ на церемонията на "Оскар"-ите, която ще се състои на 4 март, ще спомене за секс скандала, провокиран от "случая Уайнстийн". "Темата ще бъде част от сценария, освен ако атомна бомба не падне над Калифорния!", пошегува се комикът.

Голям гаф при връчването на "Оскар" за най-добър филм

Голям гаф при връчването на "Оскар" за най-добър филм

Първоначално статуетката беше връчена на "Ла ла ленд", но впоследствие стана ясно, че наградата е за "Лунна светлина". Въпреки това, мюзикълът "Ла ла...

Ако и тази година се допусне подобен гаф, "всички служители на телевизия Ей Би Си, която предава на живо награждаването, трябва да бъдат уволнени!", отсече Кимъл.

Мюзикълът "Ла Ла Ленд" с най-много награди на Оскарите

Мюзикълът "Ла Ла Ленд" с най-много награди на Оскарите

Мюзикълът "Ла Ла Ленд" бе големият победител на 89-тата церемония за връчване на наградите Оскар на американската Академия за филмово изкуство и получ...