Волен Сидеров беше лаконичен пред журналистите на излизане от централата на ГЕРБ, където лидерите на Обединените патриоти и ГЕРБ проведоха неформални разговори за съставянето на коалиционен кабинет.

"Предпочитам преговорите да приключат бързо. Ако не станат нещата, се отива пак на избори, или не знам на какво", каза Сидеров.

На въпрос колко ще продължат преговорите, лидерът на "Атака" заяви: "Ако сме консенсусни, ако сме готови да действаме и се разберем, всеки със своите компромиси, то тогава ще се съкрати този срок. Хубаво е де не се проточи."

По думите му от президента зависи кога ще се свика парламент. "Предполагам, че няма да бави и той ще чака преговорите да приключат", допълни Сидеров.

След края на консултациите лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов отказа коментар пред журналисти. По думите му, следващата неформална среща за съставянето на коалиционен кабинет ще е идната седмица.
Лидерите на Обединените патриоти на разговори в централата на ГЕРБ

Лидерите на Обединените патриоти на разговори в централата на ГЕРБ

Лидерите на Обединените патриоти Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров влязоха преди обед в централата на ГЕРБ. Най-вероятно вече са з...