Лидерът на Атака и съпредседател на Обединените патриоти Волен Сидеров също коментира темата с нацистките снимки. Той каза, че това е целенасочена кампания на опозицията, защото е решила, че като по-малък коалиционен партньор са лесна мишена, но, според него, не са.

Лесово, Елхово

© БТА

Волен Сидеров инспектира оградата на българо-турската граница в Лесово. Предпазното съоръжение в района с дължина 66 километра, е изградена изцяло. През последните месеци бежанския поток в този район е нулев и една от причините е изградената ограда, коментира още Сидеров.

Волен Сидеров - лидер на Атака и съпредседател на Обединените патриоти: Хвърлят се нападки главно върху Обединени патриоти, защото сме по-малкия коалиционен партньор и изглеждаме по-лесната мишена, само да им кажа, че не сме, на тези, които сега се пробват. Целта на упражнението може би е да се напомни, че опозицията съществува, може би за да замаже своите вътрешни проблеми, аз не се меся в никоя партия, но знаем, че БСП има много сериозни вътрешни разногласия. И смятам, че тази кампания ще оттече. Тя е съчинена, измислена и тук ще започне да се работи по-спокойно.