НОВИНИ

Волен Сидеров отправи обвинения към ВМРО за измами на евроизборите

Отново напрежение сред патриотите. Лидерът на Атака Волен Сидеров отправи обвинения към ВМРО за сделка и измама, свързана с изборните резултати. От партията отхвърлиха твърденията.

Надежда Василева
от Надежда Василева
17:42, 05.06.2019
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

Политически искри в патриотичните редици прехвърчаха между Атака и ВМРО.

Волен Сидеров - председател на Атака: Покупката на американските самолети, подкрепена и движена от г-н Каракачанов, ще струва на българския данъкоплатец 3 млрд. лв. Срещу което партията на г-н Каракачанов, това е сделката, да бъде припозната и възприемана като единствената в това пространство. Резултатът на ВМРО е в резултат не на честен вот.
Юлиан Ангелов - ВМРО: Всеки може да си направи справка по всички секции в България и да види резултатите на ВМРО. Някой да твърди подобни безумия, просто или завижда, или не е в час с политиката.
;

Третият партньор - НФСБ - отказа да вземе страна в спора.

Валери Симеонов - председател на НФСБ: Нивото на взаимоотношения започва да пада, говоря за колегите, но мисля, че са зрели хора и ще намерят добрия тон да регулират отношенията помежду си. Не знам дали може да продължи в този си вид. Може да се изкара мандатът, без да се обичаме, прегръщаме, целуваме помежду си. Политиката не е някаква емоция, не е брак, не е годеж.
Юлиан Ангелов - ВМРО: За нас от ВМРО е важно да се изпълнява управленската програма, ние сме сложили нашите подписи там и мисля, че за момента правителството се справя прилично.
Валери Симеонов - председател на НФСБ: Бъдещето е подвластно на гадателите и врачките, аз не мога да гледам в бъдещето, съжалявам.

Към момента според партньорите не е на дневен ред въпросът дали Волен Сидеров да остане начело на парламентарната група на патриотите. Ако бъде поставен, ще се реши от съвета на малката коалиция.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отбелязват се 75 години от десанта в Нормандия
Отбелязват се 75 години от десанта в Нормандия
700 млн. лв. за борба с мръсния въздух отпусна правителството до 2024 г.
700 млн. лв. за борба с мръсния въздух отпусна правителството до 2024 г.