НОВИНИ

Восъчна фигура на Доналд Тръмп в Музея "Мадам Тюсо" в Берлин (ГАЛЕРИЯ)

Восъчна фигура в цял ръст на американския президент Доналд Тръмп бе представена в музей "Мадам Тюсо" в Берлин. Какви настроения предизвика фигурата на милиардера?

Борис Бъчваров
от Борис Бъчваров
11:34, 18.10.2017
Чете се за: 00:34 мин.
Още
восъчна фигура доналд тръмп музея мадам тюсо берлин галерия

Прилежно сресан, с поглед гледащ право напред, палец нагоре и типичната лека усмивка. Това представлява восъчната фигура на американския президент Доналд Тръмп. Заради голямото желание на посетителите на музея "Мадам Тюсо" в Берлин, проектът на фигурата е започнал преди 4 месеца. Над нея са работили 16 души. Белият дом също е дал своя принос.

Нина Зербе, пресаташе на музея "Мадам Тюсо" в Берлин: "Доналд Тръмп е наясно за съществуването на восъчната фигура. Белият дом беше информиран. От Вашингтон дори ни изпратиха мерките на президента. Позата и дрехите му също бяха консултирани с тях."

Доналд Тръмп предизвиква много полярни чувства у хората. Този факт предизвиква въпроса: Трябва ли восъчната фигура на американския президент да бъде пазена? Според уредниците на музея върху фигурите на политици, които не са били много обичани, като бившият диктатор на Източна Германия Ерих Хонекер, не е имало посегателства, затова и американският президент може да се чувства спокоен за фигурата си в германската столица.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цзинпин: Бъдещето пред Китай е светло, икономическите предизвикателства - тежки
Цзинпин: Бъдещето пред Китай е светло, икономическите предизвикателства - тежки
Национален студентски фестивал на изкуствата се провежда в Благоевград
Национален студентски фестивал на изкуствата се провежда в Благоевград