НОВИНИ

Въпросите за петъчния парламентарен контрол

Депутатски въпрос относно една от мерките за противодействие на Африканската чума по свинете има към земеделския министър Десислава Танева, която ще участва в редовния петъчен парламентарен контрол.Към нея са зададени най-много депутатски въпроси по време на контрола тази седмица. Един вицепремиер и шестима министри са включени в програмата за контрола.

bnt avatar logo
от БГНЕС
21:44, 14.11.2019
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
въпросите петъчния парламентарен контрол

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова ще отговаря на въпрос относно мерки, които правителството ще предприеме за превенция, борба и ограничаване на недекларирания труд. Въпрос има към регионалния министър Петя Аврамова. Колегата ѝ финансов министър - Владислав Горанов, ще отговори на депутатско запитване относно политиката на правителството за разпределение на средствата от централния бюджет за общините.

Към здравният министър Кирил Ананиев има три въпроса в програмата за петъчния контрол. Сред тях и относно трансплантацията на бял дроб в България. Три са въпросите и към образователния министър Красимир Вълчев. Един от тях е относно политики и реформи в сферата на образованието. Отново три въпроса в контрола има предвидени към икономическия министър Емил Караниколов. Сред тях и такъв относно Държавно предприятие "Управление и стопанисване на язовири".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов и Мицотакис обсъдиха реализацията на общи енергийни проекти
Борисов и Мицотакис обсъдиха реализацията на общи енергийни проекти
Куентин Тарантино ще снима сериал
Куентин Тарантино ще снима сериал