НОВИНИ

Времето през празничните дни: топло до края на седмицата, предстои захлаждане

До края на седмицата времето ще бъде предимно топло, но ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури на повече места. Утре остава топло с максимални температури между 26 и 30 градуса, вероятност за валежи има в Северозападна България в следобедните часове. През празничните дни се очакват гръмотевични бури в следобедните часове предимно в Западна България, до неделя ще остане топло с дневни температури около и над 25 градуса, по Черноморието около 20-22 градуса. На Гергьовден отново ще бъде топло, но на места ще има повече облаци, както и краткотрайни превалявания.

времето празничните дни топло края седмицата предстои захлаждане
bnt avatar logo
от БНТ
12:56, 03.05.2018
Чете се за: 00:19 мин.
У нас

От понеделник – 7 май, ще захладнее, а температурите ще паднат с няколко градуса и ще бъдат се върнат към нормалните за началото на месец май. В понеделник ще има и гръмотевични бури и валежи на повече места, а температурите ще бъдат между 20 и 25 градуса.

Във вторник съществена промяна на времето не се очаква, отново ще има и слънце, и дъжд. Ще превали почти цялата страна. В сряда и четвъртък валежите ще започнат да спират, ще има повече слънце, а температурите остават същите – около 20-25 градуса. И в петък и събота ще има разкъсана облачност, валежи засега не се очакват, а температурите ще бъдат приятни пролетни – около 23-25 градуса.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ден на отворените врати за бъдещи родители
Ден на отворените врати за бъдещи родители
Информационните технологии в полза на туристите
Информационните технологии в полза на туристите