НОВИНИ

Детето, което падна от втория етаж на кооперация в Пловдив, вече е у дома

Детето, което падна от втория етаж на семейното жилище в Пловдив в началото на септември и оцеля по чудо, вече е при родителите си. Това съобщиха от "Социално подпомагане". От там подчертаха, че детето няма да бъде изведено от семейството, защото приемат случилото се за инцидент.

bnt avatar logo
от Димитър Димитров
15:30, 08.10.2019 (обновена)
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Един месец лекари от университетската болница в Пловдив лекуваха малката Дария. Момиченцето, което е само на година и няколко месеца, вече е добре и е вкъщи.

Надя Танева - директор на "Социално подпомагане" - Пловдив: Здравословно е добре, засега няма да има последствия за здравословното й състояние.

Случаят предизвика силна обществена реакция, след като преди месец съсед откри падналото на плочките дете, а родителите му дадоха положителни проби за употреба на алкохол.

Социалните работници смятат, че грижите, които се полагат за Дария в семейството са добри и сега заедно да преодолеят стреса и напрежението.

Надя Танева - директор на "Социално подпомагане" - Пловдив: След всичките наши едномесечни проучвания, срещи и разговори, които сме провели, категорично излизаме със заключението, че това е инцидент в семейството.

Разследването все още не е приключило. За това от Агенция "Социално подпомагане" са изпратили писмо до Районната прокуратура в Пловдив, с което искат информация дали семейството ще бъде подведено под отговорност и на какъв етап е работата по случая.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полицията разследва предполагаемото убийство в село Орешник
Полицията разследва предполагаемото убийство в село Орешник
Спецпрокуратурата приключи разследването срещу кмета на община Септември
Спецпрокуратурата приключи разследването срещу кмета на община Септември