Приближени на Дженифър Лопес и бившият бейзболен играч Алекс Родригес споделят, че двамата стават "все по-сериозни един към друг". Певицата дори вече е запознала новия си възлюбен с децата и майка си. Той също я е представил на родителите си.

"Семейството на Дженифър е много развълнувано от връзката ѝ с него. Те смятат, че тя най-сетне е уцелила в десетката...", разкрива източник от близкия кръг на Джей Ло пред сп. "Пийпъл".

Само преди седмица Алекс Родригес потвърди официално връзката си с изпълнителката, като не спря да я засипва с хвалебствия в телевизионния ефир.

"Тя е наистина страхотно, страхотно момиче и едно от най-умните човешки същества, които съм срещал в живота си. Освен това е невероятна майка", каза той за нея по време на участието си в шоуто "Дъ Вю".

Джен и Алекс се запознаха през февруари по време на нейно участие и оттогава са неразделни. Злите езици дори твърдят, че той е причината да се разпадне двумесечната връзка на певицата с бившата й изгора - рапърът Дрейк.

Дженифър Лопес и Дрейк охладиха връзката си

Дженифър Лопес и Дрейк охладиха връзката си

Отношенията между Дрейк и Дженифър Лопес са се охладили заради техните натоварени графици. Това съобщават източници на изданието „Entertainment Tonigh...

Дженифър Лопес, Адел и Риана - най-добре облечени на наградите "Грами" (СНИМКИ)

Дженифър Лопес, Адел и Риана - най-добре облечени на наградите "Грами" (СНИМКИ)

Дженифър Лопес, Адел и Риана привлякоха най-много положителни коментари от модните специалисти след церемонията по връчване на наградите "Грами". И тр...