НОВИНИ

Втори протест се проведе в Добрич срещу цените на горивата

Втори пореден протест срещу високата цена на горивата се проведе днес в Добрич. Десетки автомобили и мотори се включиха в шествие по улиците на града в знак на недоволството на гражданите и от лошото качество на горивата.

bnt avatar logo
от БГНЕС
15:18, 03.11.2018
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
втори протест проведе добрич цените горивата

С развети знамена, форсиране на двигатели и надписи „Не на високите цени на горивата“ стотици граждани на Добрич се включиха в протестното автошествие, съобщи БНР. По този начин те изразиха своето недоволство от непрекъснатото покачване на цената на горивата в България „без затова да има реална причина“ според тях.

„Най-големите вериги правят каквото си искат“, „Горивата да отговарят на цените, които трябва да са, а не да е пълно с вода и отпадък“, „Качество и количество. Щом една услуга се предлага на пазара, трябва да отговаря на стандарта“, „Цените са много високи. Мисля, че е редно да са по ниски цените“, бяха сред коментарите на демонстрантите.

Протестиращите споделиха още, че е нормално във всеки град цената на един и същи вид гориво да е различна. Според тях през последните дни цените са спаднали навсякъде, което им дава надежда, че протестите им не остава нечути.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
АБВ ще предложи стратегия за развитие на Северозападна България
АБВ ще предложи стратегия за развитие на Северозападна България
АРТщрихи с Галя Крайчовска
АРТщрихи с Галя Крайчовска