За улеснение на трафика, от 14 ч в петък до 20 ч в събота включително, превозните средства над 12 тона, пътуващи към Кулата, ще бъдат пренасочвани от АМ „Струма“ към Е-79 при пътен възел „Долна Диканя“. При пътен възел „Бобошево“ тежкотоварните камиони отново ще продължават пътуването си по автомагистралата. Обходният маршрут за всички останали превозни средства е от п. в. „Дупница“ по път I-1 (E-79) до п. в. „Бобошево“ на АМ „Струм“ и обратно.

© Архив

Председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски ще провери работата по разчистването на пространството под моста при 62-ри километър на АМ "Струма" от незаконно струпаната смет, съобщиха от АПИ.

В петък изтича срокът, в който директорите на всичките 27 областни пътни управления в страната трябва да представят на УС на АПИ доклади за извършените от тях обходи на всички съоръжения за наличие на нерегламентирано използване на пространството под съоръженията и прилежащия сервитут.

Обобщените резултати от проверките ще бъдат представени в началото на следващата седмица.

Община Дупница търси начин за разчистването на отпадъците от АМ "Струма"

Община Дупница търси начин за разчистването на отпадъците от АМ "Струма"

Екоминистерството може да отнеме лиценза на фирмата собственик на депото за отпадъци под моста на магистрала "Струма", където преди седмица възникна...