НОВИНИ

Вяра Анкова: Поли направи огромен пробив на Евровизия

Поли Генова наистина направи чудо, но тя го заслужава. Като изпълнение и поведение тя беше звездата на Евровизия във финалната вечер - сподели впечатленията си от конкурса генералният директор на БНТ Вяра Анкова.

bnt avatar logo
от БНТ
19:31, 16.05.2016
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

Това, което постигна Поли и в журитата е много голям успех. България далеч няма музикално лоби в европейските държави и този успех на Поли да мине големите държави с традиции на този конкурс е наистина забележително, отбеляза още Вяра Анкова.


Относно решението България да участва в песенния конкурс Анкова заяви, че не съжалява, въпреки критиките. Мисля, че България трябва да участва на Евровизия. Това е изключително голяма възможност за нашите изпълнители и за държавата, каза генералният директор.

;
Поли Генова: За мен беше огромно удоволствие и радост да знам, че получавам своя втори шанс и благодаря на БНТ и на Вяра Анкова за подкрепата. Аз някакси знаех, че ние ще постигнем много особено след успеха на финала на Детската Евровизия. Абсолютно бях сигурна! Тепърва осъзнавам какво се случи, виждам в очите на хората една емоция, която те искат да ми предадат заради това, че сме ги развълнували вечерта на 14 май. Много е голяма емоцията, ние пристигнахме снощи късно вечерта и тепърва сега започвам да чувам отзвука.

Какво следва оттук нататък за Поли Генова? Това е само началото. Това е трамплин, изключително голям шанс артист като мен, който до момента е бил познат на територията на собствената си страна, да може да излезе извън тези рамки и да може да опита нови хоризонти. Подготвена съм и ще работя много здраво в тази посока, сподели Поли Генова в "Още от деня".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наградиха ученици с посещение до Европейския парламент
Наградиха ученици с посещение до Европейския парламент
Най-силният мъж на Америка се завърна в родния си град Гоце Делчев
Най-силният мъж на Америка се завърна в родния си град Гоце Делчев