НОВИНИ

Взаимоотношенията с хората около нас са определящи през 2018 г.

Тази година ще бъде много успешна и ползотворна с късмет и добра "реколта" за хората, които имат определено поведение. Успехът ще зависи от нас самите. Тази година е под знака на 11, което е много различни от единицата. Взаимоотношенията между хората ще бъдат един от основните аспекти, върху които трябва да внимаваме, т.е как трябва да се отнасяме към хората. Това каза в "Денят започва" Кристина Сунгарска, психолог и терапевт.

bnt avatar logo
от БНТ
07:20, 03.01.2018
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
Кристина Сунгарска, психолог и терапевт: Годината съвсем специално ще обърне внимание на тези, които нямат това поведение и не внимават в тези взаимоотношения, хора, които смятат, че може да им се размине и през годините може да им се е разминавало. До някаква степен тази година ще прилича и на тест. Станали ли сме хора, или приличаме и на него друго. Идеята е, че възнаградените, тези,които ще имат истински успех, ще са тези, които съвсем тенденциозно със сърце се опитат да бъдат човеци. В тези взаимоотношенията влизат отношението към хората на улицата, взаимоотношенията в рода.

В студиото на БНТ Сунгарска допълни, че в първото полугодие сериозните взаимоотношения, които трябва да разплетем, за да ни тръгне, са роднинските, а във второто,по думите й, ще бъдат възнаградени и тези с негативно.

Според Кристина Сунгарска годината е изключително екстремна година и това ще повлияе и на децата, които ще бъдат родени през тази година. Във връзка с практиката ѝ тя коментира, че основните проблеми на хората са взаимоотношенията.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жена от Шумен връща вкуса на детството в своя град
Жена от Шумен връща вкуса на детството в своя град
Необичайно топло време в Аляска
Необичайно топло време в Аляска