НОВИНИ

Възстановява се движението по "Цариградско шосе" в посока Софийски университет

От полунощ се възстановява движението по бул. "Цариградско шосе" на "Орлов мост" в посока към Софийския университет. Там трафикът беше затруднен, заради ремонта на пътната настилка и подсилването й.

възстановява движението цариградско шосе посока софийски университет
bnt avatar logo
от БНТ
21:27, 19.08.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

След изтичането на 48 часа от полагането на последния пласт асфалт, движението ще бъде пуснато. То ще се извършва двупосочно в две ленти.

Ремонтът обаче продължава в платното от страна на езерото "Ариана" - в посока "Плиска". Кметът на София Йорданка Фандъкова инспектира строителните дейности по най-натовареното трасе в града.

Йорданка Фандъкова - кмет на София: Поискахме да се ремонтират частично и участъци от "Евлоги и Христо Георгиеви" - движението по този булевард ще бъде затворено в следващите дни от улица "Гурко" до "Орлов мост", така и така няма да има движение, там също има коловози, разбира се, не можем да си позволим изcяло да бъде реконструиран този участък, затова ще се ремонтира частично - в най-големите коловози да бъдат изправени.


Промени в движението ще има и заради ремонта на бул. "Дондуков". До 14 септември ще бъде затворено движението по булеварда между улиците "Веслец" и "Бачо Киро", за което се налагат и промени по маршрута на градския транспорт.




Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наводнения в Бангладеш  взеха живота на 82 души,  блокирани са 5 милиона
Наводнения в Бангладеш взеха живота на 82 души, блокирани са 5 милиона
Влак дерайлира в Индия, има загинали
Влак дерайлира в Индия, има загинали