Окръжният съд в Ямбол остави за постоянно в ареста двамата нападатели на таксиметровия шофьор. Учениците са обвинени, че в понеделник вечерта са направили опит за отнемане на автомобила и оборота на таксиметровия шофьор, като са извършили и опит за убийство, с предварително подготвени въздушна пушка, преправена в бойна, газов пистолет и нож.

Ямбол

Основание на прокуратурата за поисканата постоянна мярка задържане под стража е извършеното тежко умишлено престъпление, високата степен на опасност на деянието, възможността нападателите да се укрият и да извършат друго престъпление.

По време на заседанието служебните защитници поискаха за 18 г. Симеон домашен арест, заради влошено здравословно състояние, а за 14 годишния Костадин – надзор от ръководството на училището или друг оторизиран орган, позовавайки се на особените правила, които трябва да се прилагат за непълнолетно лице.

Определението на Окръжен съд Ямбол подлежи на обжалване в тридневен срок пред Апелативен съд Бургас.

Кои са момчетата, които нападнаха таксиметров шофьор в Ямбол?

Кои са момчетата, които нападнаха таксиметров шофьор в Ямбол?

В училището на двамата младежи, простреляли таксиметровия шофьор, са в шок и никой не може да си обясни случилото се. Те са известни като добри спорти...