НОВИНИ

Япония развива мания към съпругата на президента Макрон

Брижит Макрон понякога има проблеми с начина, по който я приемат във Франция, но това не е така в Япония. Там нейната популярност е такава, че японците развиха истинска "Бриджитмания".

bnt avatar logo
от БГНЕС
22:06, 26.06.2019
Чете се за: 00:29 мин.
Още
япония развива мания съпругата президента макрон

При пристигането си днес в Япония, където съпругът ѝ Еманюел Макрон ще участва в срещата на страните от Г-20, тя беше посрещната с огромен интерес.

Бриджит е много популярна сред японците. Те са развили истинска "Бриджитмания" към съпругата на френския президент, съобщава "Льо Паризиен".

Интересът на японците към двойката е такъв, че Брижит и съпругът ѝ дори имат право на собствена манга (комикс). И темата на приключенията им в комиксите не е нищо друго освен тяхната любовна история, защото именно това е нещото, което пленява японската общественост.

;

С техните 25 години възрастова разлика, връзката им е изненадваща, а Брижит - очарователна. Първото интервю, което тя даде като съпруга на президента за списание "Ел" през август 2017 г., дори е преведено в японската версия на списанието.

Ако Бриджит не може да се похвали с подкрепата на сътрудниците на съпруга си, то поне може да е уверена, че има любовта на японците.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Меркел е готова на компромис за бъдещия шеф на Европейската комисия
Меркел е готова на компромис за бъдещия шеф на Европейската комисия
Депутатите отложиха консултациите за партийните субсидии
Депутатите отложиха консултациите за партийните субсидии