НОВИНИ

За 19-и път столичани могат да посрещнат новата година на „Сцена под звездите“

В София за 19 пореден път столичани и гости ще имат възможност да посрещнат Новата година на открито - с концерта „Сцена под звездите. Организатори са Българската национална телевизия и Столичната община. Водещите Анна Ангелова и Владимир Пенев ще посрещнат на сцената едни от най-обичаните български изпълнители. Основните линии на градския транспорт в София ще работят цяла нощ.

Айше Сали
от Айше Сали
20:04, 31.12.2017
Чете се за: 00:29 мин.
Още

Тази година новогидишният концерт ще започне с джаз - Хилда Казасян, Васил Петров и бенда на Ангел Заберски, предаде репортерът на БНТ Айше Сали.

Първите зрители вече са на площад Батенберг в София, като се очакват още над 20 хиляди души. Традиционното новогодишно дунавско хоро ще се води от Николина Чакърдъкова, а преди това ще видим Дара, Михаела Маринова, „Сигнал“, „Акага“ и още много!

Тази нощ ще е най-дългата новогодишна заря - цели осем минути.

Мерките за сигурност са засилени. Има осем пропусквателни пункта, като няма да се допускат хора в нетрезво състояние. Не се допуска носенето на чадъри и стъклени бутилки, а единствените пиротехнически средства, които са разрешени, е бенгалският огън.

Концертът започва в 22 ч. Бъдете с нас в ефира на БНТ или на площад „Ал. Батенберг“ в София.

Основните линии на градския транспорт в София ще работят цяла нощ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какво да очакваме в столицата и страната за Нова година?
Какво да очакваме в столицата и страната за Нова година?
Русе в очакване на новата година
Русе в очакване на новата година