НОВИНИ

За привлекателните мъже и силните жени

Следващата тема е подарък за всички дами: за политиците, които топят сърца с чар и красота. Оказва се, че сексапилът не е табу в света на дипломацията. Понякога е нужен само един поглед от точния човек, за да се влюбим…

Ирина Шуликова
от Ирина Шуликова
12:23, 08.03.2017
Чете се за: 01:51 мин.
Още

Опасността от неочаквано влюбване се отнася дори за политици, в чиито ръце стои световният ред. Съществува мъж, който успя да накара дори желязната Ангела Меркел да въздиша като ученичка. Тя наистина е спрягана за една от най-категоричните жени в света на политиката, но аз като мъж с опит съм наясно, че независимо колко е силна една дама, е възможно да бъде впечатлена и дори това да си проличи.

Всъщност именно на немския канцлер е една от последните въздишки по Джъстин Трюдо - министър председателят на Канада. Той е министър председател на Канада от ноември 2015 г. и все по-често в медийното пространство попадат снимки, от които ясно личи как едни от най-отдадените във връзките си дами в света на политика го гледат замечтано и с възхищение. Колко интимност може да издава една, на пръв поглед, напълно протоколна целувка между немския канцлер и канадския премиер-министър?

Никой не е застрахован,... колкото и да е силен. Жените понякога попадат в капаните на красивите мъже, но и много често плетат мрежи. Алина Кабаева - признат майстор на спорта и многократен медалист по художествена гимнастика. След 2007г. кариерата ѝ продължава да се развива в сферата на политиката. Очевидно е и въздействаща жена.

Ако се доверим на непотвърдените от нея, но много устойчиви във времето слухове, тя определено влиза в групата на силните жени завоевателки, защото според много медии именно тя е тайната жена до един от най-влиятелните политици в света - президентът на Русия Владимир Путин.

Британският принц Хари и неговата съпруга - херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън - също се срещнаха с безпощадния чар на Джъстин Трюдо. Той е мъжът, който успява само с поздрава си да разсее вниманието, което една принцеса дължи на своя принц. Ако се позовем на езика на тялото, ще видим, че Кейт притеснено се усмихва и едновременно с това е загрижена как изглежда, защото си оправя косата.

Принц Хари изобщо не изглежда притеснен от този контакт. Внимание заслужават и дамите от семейство Тръмп - Мелания и Иванка. Красиви и силни жени. Едната, тръгнала от малък град в Словения, за да стигне до Белия дом, а Иванка - доказан участник в света на бизнеса.

И дори семейство Тръмп не остава раводушно пред чара на Джъстин Трюдо. Иванка също е жертва. На много фотографии е хваната да го гледа така, все едно го желае. Вероятно тя всъщност не изпитва толкова неутолимо желание към него, но определено очите ѝ на снимките изразяват това. Много бързо фотографиите стават хит в интернет и шегите започват. Например потребител е дал съвет в Туитър: “Намерете си човек, който да ви гледа по начина, по който Иванка Тръмп гледа Джъстин Трюдо".

Една от шегите в интернет пространството за Джъстин Трюдо е, че въпреки всички известни жени, за които се говори, че въздишат по канадеца, една от най-забавните ситуации и дори истински хит, който се споделя в интернет е с бившия президент на Америка - Барак Обама. На колажа от снимки е описан хумористично много мил етюд.

Потребителят, който е публикувал колажа в туитър, се шегува с това, че всички говорят за това как жените гледат канадеца, но е любопитно да се види как самият той гледа Барак Обама.

Все пак цялата информация за чара на Джъстин Трюдо е представена с малка усмивка и е плод на нашата субективна преценка.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Местим часовниците на 26 март
Местим часовниците на 26 март
Почина големият писател Георги Данаилов
Почина големият писател Георги Данаилов