НОВИНИ

Зачестяват кражбите в домовете на възрастни хора в Казанлъшко

Рецидивисти грабят и бият в Казанлъшко. За два месеца, от както са излезли от затвора, те са ограбили 4 семейства. Почеркът им е един и същ, нахлуват в домовете на възрастните хора през нощта и с насилие ги принуждават да им дадат всичките си спестявания. А последният случай е от с. Бузовград.

bnt avatar logo
от БНТ
08:39, 04.10.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Посегателство върху 76-годишен мъж и неговата съпруга е последният случай на грабеж в Казанлъшкото село Бузовград. След полунощ в дома на възрастните хора нахлуват двама души разбивайки входната врата на къщата, разказва потърпевшия. Крадците се представили за полицаи и отнесли със себе си един мобилен телефона. Това не е първият случай на кражба в семейството, разказва още възрастният мъж.

Кметът на селото Михаил Янушев отрече в Бузовград да се е увеличила битовата престъпност и заяви, че случаят е прецедент.Кметът на селото каза още, че веднага след подаване на сигнала служителите на реда са открили и задържали престъпниците.

Началникът на криминална полиция в Казанлък заяви, че лицата са криминално проявени, като вече са задържани и имат повдигнати обвинения от Окръжна прокуратура в Стара Загора.

Повече вижте от прякото включване.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Александър Андреев: Новата бюлетина има квадратче Не подкрепям никого
Александър Андреев: Новата бюлетина има квадратче "Не подкрепям никого"
​Фейсбук съобщи, че е премахнал стотици страници и профили в социалната мрежа
​Фейсбук съобщи, че е премахнал стотици страници и профили в социалната мрежа