НОВИНИ

Задръствания и обърквания заради движението в София

Задръствания в сутрешния час пик в София и много изнервени и объркани хора - така беше картината тази сутрин в центъра на столицата. Знаете, променено е движението по редица основни пътни артерии заради строежа на третия лъч на метрото. Една от тапите беше пред Националния дворец на културата. Вижте още в прякото включване на Зоя Велинова.

Зоя Велинова
от Зоя Велинова
11:45, 28.03.2016
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Сутринта в района на бул. "Васил Левски" и "Патриарх Евтимий" движението беше доста натоварено. Това разказва нашият репортер Зоя Велинова. От "Попа до подлеза на НДК разстоянието се минаваше около 30 минути. Към 10 часа ситуацията се поуспокои.

Шофьорите са изнервени и се раздвояват в оценките. Повечето казват, че ще трябва да се изтърпи ситуацията, защото след 3 години ще имаме метро.

Потърпевши са и хората, които пътуват с градския транспорт. Има доста объркване, специално в подлеза на НДК, където има голяма промяна в линиите - трамваят е изнесен отгоре.

Но от Столична община напомнят на хората, че всички промени ги има на сайта на Общината и на сайта на Центъра за градска мобилност. На много от спирките все още има съобщения. За съжаление някои от тях са премахнати.

Вижте още за задръстванията в столицата и объркването на софиянци в прякото включване на Зоя Велинова:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пациенти във Велико Търново подкрепиха протеста на лекарите
Пациенти във Велико Търново подкрепиха протеста на лекарите
Зоополицията във Варна работи по 33 сигнала
Зоополицията във Варна работи по 33 сигнала