НОВИНИ

Задържаха собственик на заложна къща, намушкал клиент

Пострадалият е намушкан в предмишницата на ръката, няма опасност за живота му. Нападателят, който е около 40 години, е с протеза на едната ръка, след като преди години пострада при залагане на самоделна бомба.

bnt avatar logo
от БГНЕС
13:06, 25.03.2016
Чете се за: 00:38 мин.
У нас
Задържаха собственик на заложна къща, намушкал клиент

Собственик на заложна къща в Благоевград бе задържан, след като към 10.45 часа днес намушка с нож свой клиент, заложил преди време мобилен телефон.

Инцидентът станал към 10.45 часа днес на ул. „Тодор Александров”-102 в Благоевград. Там Кирил Г., на 32 години работил на сграда, на която поставят изолация. Драго Х., собственик на заложна къща пристигнал на място с лекия си автомобил и попитал Кирил кога ще му даде парите за заложения преди време мобилен телефон. Ромът му отвърнал, че не му трябва вече и посъветвал Драго да го задържи. След което последвало скарване, собственикът на заложната къща извадил нож и намушкал в ръката Кирил.

След което избягал. Същият е задържан към 12.20 часа днес.

Кирил Г. е намушкан в предмишницата на ръката, няма опасност за живота му, след обработка на раната му в МБАЛ-Благоевград е освободен, след което дал показания в Първо РУП.

Заложната къща, намираща се под полицията по обяд днес бе затворена, отвън чакаха клиенти, предимно роми.

Нападателят, който е около 40 години е с протеза на едната ръка, след като преди години пострада при залагане на самоделна бомба.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Къща за деца, лишени от родителски грижи, беше открита в столицата
Къща за деца, лишени от родителски грижи, беше открита в столицата
Брюкселските атентати са сигнал, че Ислямска държава е в паника
Брюкселските атентати са сигнал, че "Ислямска държава" е в паника