НОВИНИ

Повдигнаха обвинение и задържаха за 72 часа Лазар Влайков

Окръжна прокуратура - Пазарджик, е повдигнала обвинение на Лазар Влайков заради това, че на 31 август срещу 1 септември не е взел необходимите мерки за сигурност, свързани с личното му оръжие, и от това е последвала смърт на друго лице, съобщиха от държавното обвинение.

bnt avatar logo
от БТА
14:34, 07.09.2017
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

Обвинението срещу бившия общински съветник от ГЕРБ е свързано с инцидента в село Виноградец, при който по време на рожден ден с пистолет бе убит собственика на заведение. Знае се още, че преди това са били произведени множество изстрели със същото оръжие. Разследването за това кой е произвел изстрела причинил смърт, все още продължава.

Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор: Според доказателствата по делото се касае за непредумишлено убийство, т.е това не е целян резултат от извършителя на престъплението, но законът квалифицира подобно грубо нарушаване на правилата, които и законите, и различни подзаконови нормативни актове са посочили, че следва да се спазват за да се гарантира сигурността на живота и здравето на лицата ."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какво трябва да знаем за боновата книжка и акциите придобити с нея?
Какво трябва да знаем за боновата книжка и акциите придобити с нея?
Поне 8 са жертвите на урагана Ирма на остров Сен Мартен (ВИДЕО)
Поне 8 са жертвите на урагана "Ирма" на остров Сен Мартен (ВИДЕО)