НОВИНИ

Задържан е синът на един от издирваните затворници

Синът на издирвания затворник Владимир Пелов днес беше задържан в полицията в Ботевград. Уточнява се неговата съпричастност към бягството на баща му. Продължава издирването на избягалите затворници Радослав Колев и Владимир Пело. Двамата са обявени за общодържавно издирване. Главният секретар на МВР Младен Маринов определи рецидивистите като изключително опасни. От вчера е сформиран щаб от най-добрите специалисти издирвачи. Има засилена охрана на националните граници. През цялата нощ е имало разпити на съкилийници бегълците и други затворници в Софийския затвор.

bnt avatar logo
от Димитрина Стамболова
11:50, 04.04.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Владимир Стефанов, синът на Владимир Пелов, бе изведен с белезници днес от полицейското управление в Ботевград.

Николай Симеонов - началник на РУ - Ботевград: Към момента е задържан синът на Владимир Пелов. В момента колегите го конвоират към град София, за да се провери съпричастността му към бягството на баща му.

Владимир Стефанов бе привикан в полицията още вчера към 18:00 часа в полицията в Ботевград. Той е студент, но голяма част от времето си прекарва в Ботевград. В полицията е дошъл със собствения си автомобил, който и сега стои пред управлението. По неофициална информация Владимир - младши е отказал да сътрудничи на органите на реда.

От вчера целият състав на полицейското управление на Ботевград е вдигнат под тревога. Още вчера са започнали да привикват хора, които са били близки с него преди да влезе в затвора. Майката на Владимир Пелов също бе повикана в полицейското управление.

Николай Симеонов - началник на РУ - Ботевград: Засега нямаме информация за съпричастност към който и да било за неговото бягство в управлението. Всички служители са на работа. Активно продължават мероприятията по издирването на двамата затворници.

От привиканите вчера няколко души, сред които и местен бизнесмен, няма други задържани, казаха още от полицейското управление.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двама министри бяха извикани в парламента заради случая с избягалите затворници
Двама министри бяха извикани в парламента заради случая с избягалите затворници
Втори ден от посещението на Владимир Путин в Турция
Втори ден от посещението на Владимир Путин в Турция