НОВИНИ

Има задържани за обира в Хасково

По неофициална информация вече има задържани за обира в пощата в Хасково. Става въпрос за двама или трима души. От полицията засега се въздържат от официална информация по случая.

bnt avatar logo
от Ваня Петкова
11:32, 09.06.2016 (обновена)
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Според пресцентъра на МВР в Хасково към момента няма задържани, а само заподозрени. От прокуратурата уточниха само, че засега няма повдигнати обвинения. Припомняме, че при обира миналата нощ от Пощата бяха задигнати близо 2 милиона лева.

Над 20 души са разпитани до момента. Още вчера стана ясно, че се работи с всички криминално-проявени лица от региона, които могат да имат отношение към най-дръзкия обир в Хасковско през последните години. Днес от полицията продължават да привикват хора на разпит. Акцията по намиране на извършителите не само в Хасково, търси се връзка с криминалния контингент в цялата страна.

Днес Централната поща работи нормално. Рано сутринта преди да отвори се бе образувала опашка от възрастни хора, чакащи да вземат своите пенсии. Към момента обаче е спокойно и опашки няма. От пощата увериха, че откраднатите пари са застраховани и всички пенсионери ще получат своите пенсии.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Миряни от Асеновград искат отстраняването на митрополит Николай
Миряни от Асеновград искат отстраняването на митрополит Николай
Проверяват басейните във Варна
Проверяват басейните във Варна