НОВИНИ

Закриха Седмицата на мъжката мода в Милано

Модният дизайнер Джорджо Армани представи обещаващи лейбъли, преди да закрие Седмицата на мъжката мода в Милано с показването на собственатата си колекция, каквато е традицията от няколко години, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

bnt avatar logo
от БТА
21:25, 17.01.2017
Чете се за: 00:40 мин.
Още
закриха седмицата мъжката мода милано

Армани представяше млади дизайнери на всяко от дефилетата си - миналата година малайзиеца Едмънд Ой, а преди него гърка Ангелос Братис и италианеца Лучо Ваноти. Този път честта да бъдат представени от Армани имаха три азиатски лейбъла - "Йошио Кубо", "Мото Гуо" и "Консистънс". "Милано преживява естетични промени - целта не е да си победител, а да предоставиш на всеки възможности да се изяви", заяви 82-годишният дизайнер.

Както винаги, в новата му колекция за сезона есен/зима 2017-2018 г. са господстващи текстурата и силуетът. Армани е почерпил вдъхновение от проектирани по-рано от него облекла. Като свързваща нишка в цялата колекция са дълги, увити около ръцете шалове, които се завързват отпред. Представено бе едновременно мъжко и дамско облекло. За мъжете Армани е предвидил панталони, които стигат до глезена, и сака без хастар, както и жилетки от ангорска вълна с качулка, носени върху бели ризи. Показани бяха също кожени сака в цвят бордо и якета. Облеклата са елегантни и удобни за носене.

За жените са проектирани розови вълнени жилетки, носени върху дълги плисирани поли. За следващата зима жените ще могат да облекат също якета с качулки и с украса от животински мотиви.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тръмп ще положи клетва върху Библията на Линкълн
Тръмп ще положи клетва върху Библията на Линкълн
Румънската автомобилна компания Дачия с рекордни продажби миналата година
Румънската автомобилна компания Дачия с рекордни продажби миналата година