НОВИНИ

Заловиха двама от най-търсените автокрадци

Двама известни автокрадци са арестувани, докато крадяли поредна кола в квартал "Лагера" в София. Чавдар Омайски и Димитър Горнобански са издирвани от три месеца за множество кражби на автомобили. Срещу всеки от тях има по над 10 висящи дела. Камерата на БНТ засне криминалнопроявените на мястото на престъплението.

Мина Петрова
от Мина Петрова
15:34, 04.08.2016 (обновена)
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Двамата бандити са били заловени, когато са се опитвали да откраднат поредния автомобил в квартал Лагера в София. Разследването на полицията е установило, че и двамата имат над 20 години опит в кражбите.

Георги Костов, главен комисар МВР
"Повече от три месеца колегите са работили по лицата. Те са изключително конспиративни, стари крадци на коли, хора, които водят изключително затворен начин на живот, затова и така проведената реализация, да бъдат задържани в момент на извършване на кражба прави труда им изключително значим, за което следва да получат поздравления колегите. Имат разнообразна престъпна дейност, но основната им такава е противозаконно отнемане на автомобили."

Акцията е проведена под ръководството на директора на "Национална полиция" Христо Терзийски и зам. директора на Столична дирекция на вътрешните работи Борислав Борисов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Смяна на посланика ни в ООН
Смяна на посланика ни в ООН
Задържаха организирана група за трафик на бежанци от Турция към Европа
Задържаха организирана група за трафик на бежанци от Турция към Европа