Арестантът, който удари с метла охраняващия го полицай в Бургас и избяга, днес беше заловен на автогарата в Карнобат. Той е организирал бягството, докато полагал обществено полезен труд.

28-годишният Атанас Бундев от котелското село Градец бил осъден за хулиганство на 14 дни арест и изтърпявал наказанието си в Пето районно в Бургас. Полагал там и обществено полезен труд.

Младен Маринов - министър на вътрешните работи: В момента, в който е пожелал да положи такъв труд и е изведен пред районното, е нападнал полицая и е избягал.

Малко преди 17 часа вчера мъжът трябвало да измете терена около районното. Издебнал, когато охраняващият го полицай бил с гръб и го ударил с дръжката на метлата, след което избягал и се скрил в Морската градина. Веднага е обявен за общодържавно издирване.

Цветелина Рандева - говорител на ОД на МВР-Бургас: Организирани са своевременно издирвателни дейности от страна на полицейските служители, както от страна на 5-то Районно полицейско управление, така и от останалите градски полицейски управления, към които са се включили и патрули от бургаската жандармерия.

Днес по обяд Атанас Бундев беше задържан край автогарата в Карнобат и след това доведен отново в ареста в Бургас. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за нападение на длъжностно лице.

Арестант избяга, докато чистел района около пето РПУ в Бургас

Арестант избяга, докато чистел района около пето РПУ в Бургас

28-годишният мъжът бил задържан за 14 денонощия и изведен от ареста да чисти. Той ударил охраняващия го полицай с дръжката на метлата и избягал. След...