НОВИНИ

Запалиха автомобила на проф. Велислав Минеков

Колата на проф. Велислав Минеков е изгоряла тази нощ. За пожара съобщи самият той в социалната мрежа. От МВР нямат данни палежът да е насочен срещу автомобила на професора.

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
20:50, 11.07.2019
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Огънят е лумнал късно снощи. Хората, които живеят наблизо, първо чули силен пукот, а после видели, че горят два автомобила и повикали пожарна. Пламъците били обхванали комбито, което е на проф. Минеков и паркираният зад него автомобил, който е на чужд гражданин, временно пребиваващ у нас.

Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Най-вероятно става въпрос за посегателство върху автомобил на друг човек. Вследствие, на което огънят се е пренесъл върху част от автомобила на професора, но нека експертите да кажат.

Изгоряла е задната част на автомобила на проф. Минеков. Паркираната зад него кола е изцяло унищожена от огъня.

Младен Маринов, министър на вътрешните работи: До момента виждат две огнища на пожара, които са върху колата на другото лице. Към момента нямаме данни деянието да е насочено към собственост на професора.

Според източници на "По света и у нас" изцяло изгорелия автомобил, от който най-вероятно е тръгнал огъня, се ползва от сръбски гражданин, който живее в съседство с проф. Минеков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Биг Бен на 160 години
Биг Бен на 160 години
Делото срещу Крусев за ремонта на Графа започва през есента
Делото срещу Крусев за ремонта на "Графа" започва през есента