НОВИНИ

Започна делото за убийството на 11-годишната Никол от Бургас

Делото за убийството на 11-годишната Никол, което потресе Бургас миналото лято, влиза в съда. Четвъртокласничката беше намушкана с нож в асансьор на жилищен блок от 15-годишен ученик.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
11:13, 14.05.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Преди съдебното заседание, близки на момичето и родители на съученички протестираха пред съдебната палата. Майката на Никол не пожела да говори пред журналистите, а близка на семейството поиска строга присъда за убиеца.

Кристина Каролева: "Със сигурност трябва да остане в затвора, а не да го пуснат след 5 години примерно. Той след 5 години на колко ще бъде - на 20, тепърва ще започва животът му. А за Никол - няма как да продължи да живее."

На излизане от конвойният автомобил Иван остана безмълвен, но разгневен близък до почерненото семейство го нападна с яйца. Съдебната охрана веднага го арестува.

- "Ами той уби човек, бе. Аз само едни яйца му хвърлям."

Адвокатът на почерненото семейство Яни Николов каза, че към момента няма никакви данни за смекчаващи вината обстоятелства за Иван. "Според мен вината е доказана напълно - на 100%", каза той в кулоарите на съда. Делото се гледа при закрити врата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Млади хора събраха 8500 лева и купиха дефибрилатор на Онкоцентъра в Русе
Млади хора събраха 8500 лева и купиха дефибрилатор на Онкоцентъра в Русе
Змии плъзнаха в Благоевград
Змии плъзнаха в Благоевград