НОВИНИ

Започна дългочаканият ремонт на „Коматевско шосе“

Започна дългочаканият ремонт на булевард „Коматевско шосе“ в Пловдив. Отсечката обаче ще бъде изцяло затворена за движение след няколко дни. Автобусите на градския транспорт ще преминават по обходни маршрути. Затворената отсечка ще предизвика неудобство сред живеещите наоколо и предприятията там. Не е ясно кога ще приключи реконструкцията.

bnt avatar logo
от Антоанета Чакандракова
21:00, 18.07.2016
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Тодор Карадимов: "Живеем по-надолу и нямаме никаква идея как ще се прибираме вкъщи и как ще излизаме да ходим на работа."

Реджеб Башев – собственик на фирма за дърва: "Няма да можем да караме стока. Като няма стока, какво ще дадем на клиентите? Ще има ли някакви загуби? Ще има. Ние като изтървем сезона и златен да го направят пътя – кел файда."

За потърпевшите ще бъдат изградени допълнителни отсечки, по които ще може да се преминава.

Иван Тотев – кмет на Пловдив: "Община Пловдив ще изгради черен път отстрани само с чакъл най-вероятно, валиран от едната страна. Това ще бъде само за обслужване на предприятията. Няма да може да се ползва нито от градски транспорт, нито от нормално преминаване."

Автобусите на градския транспорт ще преминават по Околовръстното на Пловдив. Двукилометровата отсечка ще бъде изцяло асфалтирана. На булеварда ще бъдат изградени две чисто нови битови канализации. Ще бъдат изградени велоалеи и осветление.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нова жалба спира поръчката за изграждането на тол системата
Нова жалба спира поръчката за изграждането на тол системата
Нова инстанция за регистрацията на ДОСТ
Нова инстанция за регистрацията на ДОСТ